top


Danmark
Flodkrydstogt
Færøerne og Island
Frankrig
Holland
Irland
Italien
Kroatien
Nordkap
Norge
Polen
Schweiz
Skotland
Spanien
Sverige
Sydengland
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Østrig
Endagsudflugter
Jule & Nytår
Skirejser 2015
Krydstogter
Musik
Tema
Gratis eneværelsestillæg
Rejsebestemmelser
Opsamlingslister
Værd at vide
Holland

Holland
Holland - Forårstur
Bestil


Gå ikke glip af denne rejse til Holland i tulipanernes højsæson. Vi skal se de flotte tulipanmarker, parker, Amsterdam, blomster-auktion i Aalsmeer og meget andet. De hollandske blomstermarker er et imponerende syn som ikke kan sammenlignes med meget andet.Program:
1. dag:
Vi starter fra Hanstholm kl. 06.00. Vi kører med passende pauser til hotellet i Holland. Vi får middag ved ankomsten.

Udflugter:

Aalsmeer Blomsterauktion: En meget spændende tur til Hollands største blomsterauktion. Herfra købes og sælges blomster til hele verden. Mere end 19 mill. blomster sælges her hver dag året rundt. Fra en gangbro bygget over auktionen og hallerne kan vi betragte det flotte syn af blomster på auktionen, men også se hvordan auktionen foregår. Der vil, denne dag, også blive tid til at nyde hotellet og den smukke fugle- og blomsterpark som hotellet ligger i. Entre blomstserauktionen: ca. 10 €.

Amsterdam: Ingen steder i verden finder man en by som Hollands hovedstad Amsterdam. Vi tager på en heldagstur til den enestående by med de mange kanaler og de smukke huse. Der vil blive mulighed for en kanalrundfart (ca.10 €), og tid på egen hånd til en eventuel strøgtur.

Keukenhof: En tur til den berømte blomsterpark Keukenhof i byen Lisse. En 25 hektar stor blomsterpark, hvor blomsterne gror omgivet af dejlige træer, damme, bække og velpassede plæner. Der vokser ikke kun tulipaner, men også mange andre blomster, nogle af dem i store drivhuse. Der er 5 millioner blomsterløg og i drivhusene ca. 700 forskellige tulipaner. Entre 18 €.

Osteri: En af dagene vil vi køre ind til et lille osteri - hvor vi kan smage på og købe de berømte hollandske oste.
Marken: Der vil også blive tid til at besøge øen "Marken" med de flotte træhusebygget på pæle.

5. dag: Vi kører tidligt fra hotellet. Før turen går hjemover kører vi via den imponerende 30 km lange og 90 m brede dæmning ”Afsluitdijk”. Dæmningen adskiller den brede havbugt fra Vadehavet. Herfra kører vi mod Danmark. Vi er hjemme sidst på aftenen.
Afgange

Holland
hotel-holland.jpg

Hotel Vogelpark Avifauna

Hotel Avifauna har høj standard og ligger i forbindelse med kanaler og en dejlig fugle- og blomsterpark. Alle værelser er store og har TV, telefon, bad og toilet. Hotellet har en dejlig restaurant og bar, som vi også får tid til at nyde.
Hotellet ligger i området mellem Amsterdam og Keukenhof, det vil sige, vi bor ganske tæt på udflugtsmålene. De hollandske blomstermarkeder er et imponerende syn, som ikke kan sammenlignes med meget andet. www.avifauna.nl• 4 x overnatning i det centrale Holland
• 4 x morgenbuffet
• 4 x aftensmad
• Heldagsudflugt til Amsterdam
• Farverige oplevelser i Holland
• Alle nævnte udflugter ekskl. Entreer
• Dansk rejseleder
• 4-stjernet bus
Euro
bund