top


Musik
Jul & Nytår
Skirejser 2015
Danmark
Færøerne og Island
Frankrig
Holland
Irland
Italien
Kroatien
Nordkap
Norge
Polen
Schweiz
Skotland
Spanien
Sverige
Sydengland
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Østrig
Krydstogter
Tema
Gratis eneværelsestillæg
Rejsebestemmelser
Værd at vide
Holland

Holland
Holland - Forårstur
Bestil


Gå ikke glip af denne rejse til Holland i tulipanernes højsæson. Vi skal se de flotte tulipanmarker og parker som ikke kan sammenlignes med noget andet, Amsterdam, verdens største blomster-auktion og meget andet.

Hotellet ligger i det centrale Holland og med kun 30 km til Amsterdam og 20 km til Keukenhof, bor vi ganske tæt på vores udflugtsmål.
Program:
1. dag:
Vi starter fra Hanstholm kl. 06.00. Vi kører med passende pauser til hotellet i Holland. Vi får aftensmad når vi ankommer til hotellet.

Udflugter:
Aalsmeer Blomsterauktion:
En meget spændende tur til verdens største blomsterauktion. Herfra købes og sælges blomster til hele verden. Mere end 19 mill. blomster sælges her hver dag året rundt. Fra en gangbro bygget over auktionen og hallerne kan vi betragte det flotte syn af blomster på auktionen, men også se hvordan auktionen foregår. Entre til blomsterauktionen: ca. 10 €. Der vil, denne dag, også blive tid til at nyde hotellet og den smukke fugle- og blomsterpark, som hotellet ligger i.
Amsterdam: Ingen steder i verden finder man en by som Hollands hovedstad - Amsterdam. Vi tager på en heldagstur til den enestående by med de mange kanaler og mange smukke huse. Der vil blive mulighed for en kanalrundfart (ca. 10 euro), og tid på egen hånd til en eventuel strøgtur.

Keukenhof: En tur til den berømte blomsterpark Keukenhof i byen Lisse. En 25 hektar stor blomsterpark, hvor blomsterne gror omgivet af dejlige træer, damme, bække og velpassede plæner. Der vokser ikke kun tulipaner, men også mange andre blomster, nogle af dem i store drivhuse. Der er 5 millioner blomsterløg og i drivhusene ca. 700 forskellige tulipaner. Entre ca. 18 euro. Motiver fra Keukenhof siges at være de mest fotograferede i hele verden.

Osteri: En af dagene vil vi køre ind til et lille osteri - hvor vi kan smage på og købe de berømte hollandske oste.

5. dag: Vi kører tidligt fra hotellet. Før turen går hjemover kører vi via den imponerende 30 km lange og 90 m brede dæmning ”Afsluitdijk”. Dæmningen adskiller den brede havbugt fra Vadehavet. Herfra kører vi mod Danmark. Vi er hjemme hen på aftenen.
Afgange

Afrejse: 15-04-2015 Hjemrejse: 19-04-2015
Antal dage 5 dage
Visum Ikke nødvendig
Tilkøbsmuligheder:
Rejseforsikring 0,-
Tillæg for eneværelse 1500,-
Pris uden tilkøb 4298,-
Afrejse: 22-04-2015 Hjemrejse: 26-04-2015
Antal dage 5 dage
Visum Ikke nødvendig
Tilkøbsmuligheder:
Rejseforsikring 0,-
Tillæg for eneværelse 1500,-
Pris uden tilkøb 4298,-
Holland
hotel-holland.jpg

Van der Valk Avifauna

Hotel Avifauna har høj standard og ligger i forbindelse med kanaler og en dejlig fugle- og blomsterpark. Alle værelser har TV, bad og toilet. Hotellet har en dejlig restaurant og bar, som vi også får tid til at nyde. www.avifauna.nl

Van Der Valk Avifauna

Horn 65

2404 HG Alphen ann den Rijn

Tel.: 0031 172 487575• 4 x overnatning på 4-stjernet hotel
• 4 x morgenbuffet
• 4 x aftensmad
• Fri adgang til Vogelpark Avifauna
• Alle nævnte udflugter ekskl. Entreer
• Dansk rejseleder
• 4-stjernet bus
Euro
bund